Tietosuoja ja ehdot

Sivuston käyttäminen

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt, että sivusto tallentaa evästeitä tietokoneellesi ja pitää kirjaa liikkumisestasi.

Ilman tätä emme pysty tallentamaan ostoskoriasi, tai muistamaan valitsemiasi asetuksia tai tietoja.

Tilausehdot

Tilauksiin sovelletaan Suomen laissa määritettyjä ehtoja.
Verkkokauppamme tuotteilla on kuluttajansuojalain määräämä 14 vuorokauden palautus oikeus, joka koskee avaamattomia, myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteet voi palauttaa toimipisteeseemme, muussa tapauksessa ostaja vastaa palautettavien tuotteiden toimituskuluista. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Tilauksen peruuttamisesta tai tuotteen palauttamisesta on ilmoitettava määräajan (14 vuorokautta) sisällä verkkokaupan asiakaspalveluun (verkkokauppa@nerostep.fi / +358 400 304 710).
Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita (tuotteita, joiden mitat asiakas on vapaasti valinnut).
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, sekä tilauksien peruuttamiseen, mikäli tuotteiden hinnoittelussa, saatavuudessa, tai muissa tiedoissa ilmenee virheitä, jotka estävät tilauksen täyttämisen kokonaisuudessaan.

Toimitusehdot
Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomen alueelle. Toimituksesta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaiset toimituskulut (reaaliaikaiset tiedot ilmenevät kassalla). Toimitukseen sovelletaan valitun kuljetusyrityksen toimitusehtoja. Lue lisää Schenkerin noutoposte-toimituksista täältä. Kaikki tuotteemme ovat myös noudettavissa veloituksetta toimipisteestämme.
Maksuehdot

Verkkokaupan maksut suoritetaan suomalaisen Checkout.fi -palvelun kautta. Maksuehdot ovat luettavissa täältä.

Tietosuoja

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja EU:n tietosuojadirektiivin (GDPR) mukaisesti. Lue lisää:

Avaa/lataa tietosuojaseloste (PDF)

Useat selaimen pystyvät avaamaan suoraan PDF-tiedostoja, mutta mikäli et saa tiedostoa avattua, varmistathan että tietokoneellesi on asennettu Adobe Reader -ohjelma.