YRITYS

Kun haluat turvallisuutta lattiamateriaaleihin, Nerostep Finland Oy:llä on ratkaisu siihen. Nerostep Finland Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuiset ja kestävät PVC-ritilämatot Suomessa ylpeänä Avainlippu-tunnuksen alla.

Yli 20 vuoden kokemuksella Nerostep Finland Oy on luonnut erinomaisen maineen luotettavana ja ammattitaitoisena Suomen johtavana muoviritilämattojen myyntiin ja valmistukseen erikoistuneena yrityksenä. Tuotteiden kaikki työvaiheet tehdään yrityksen omalla tehtaalla Uudellamaalla Nurmijärvellä. Näin pystymme valvomaan tuotteidemme laatua koko valmistusprosessin ajan ja vastaamaan monipuolisesti asiakkaidemme erikoisvaatimuksiin tuotannon jokaisessa vaiheessa.

Nerostep Finland Oy:n tuotteet soveltuvat pitoa vaativiin tiloihin koti- ja ammattikäyttöön. Olivat käyttökohteet millaisia tahansa, yritys haluaa taata ennenkaikkea turvallisuutta ja laatua asiakkailleen. Tuotekehityksen aikana otamme aina huomioon asiakkaidemme toiveet ja pyynnöt. Siten voimme valmistaa ritilämattomme mahdollisimman moniin eri kohteisiin.